Back to top

Mediális megjelenés

Aki esetleg nem hallott volna Molnár Zsuzsannáról, /iskolánk diákjáról/ a jövőben még sokat fog. A fiatal nagymegyeri birkózó tavaly Szkopjéban aranyérmet nyert a kadét-Európa-bajnokságon. Egy újabb lépéssel közelebb jutott nagy álmához, az olimpiához. És az álom jövőre akár teljesülhet is.
A DAC egykori kiválóságai, Straka Gábor (1981) és Szabó Ottó (1981) voltak hétfőn a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola vendégei.
Kodály Zoltán e gondolatát választották a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakkközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai a magyar kultúra napja alkalmából rendezett megemlékezésük mottójának. A nemzeti érzelmeket legjobban kifejező népének születésnapján az ezeréves magyar kultúrát ünnepelték
Gigantikus évzáró gálával búcsúztatták a 2018-as kalendáriumi évet a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diákjai.    
A téli szünet előtti utolsó napon megtartotta hagyományos gólyaavató ünnepségét a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diákközössége.
Immáron ötödik alkalommal szervezték meg a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Sportgimnáziumban az adventi koszorúkészítő versenyt.
Nyitott napot tartottak Szlovákia egyetlen magyar tannyelvű vidékfejlesztési szakközépiskolájában és sportgimnáziumában.
Ismét nagyszabású idegenforgalmi és vendéglátóipari szakmai nap részesei lehettek a Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai.
Dunaszerdahelyen az egyetlen szlovákiai magyar tannyelvű sportgimnáziumban pénteken Kulcsár Andrea, a közös irányítású Vidékfejlesztési Szakközépiskola és SG igazgatóhelyettese köszöntötte az intézmény pedagógusait, nevelőit, edzőit és diákjait, hangsúlyosan az elsősöket.
A dunaszerdahelyi közös igazgatású Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Sportgimnáziumban hétfőn a Szlovák Köztársaság himnuszának tónusaival kezdődött meg a 2018/2019. évi tanév.
Pazar évfolyammunkáknak lehettek júniusban részesei a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari szakán tanuló diákok tanárai és szülei.
A tavaly megrendezett  első tematikus szakmai verseny sikerén felbuzdulva idén is versenyezni hívták a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakköz

Oldalak