Back to top

Mediális megjelenés

Hagyományosan Bősön rendezték meg szerdán a mezei futóverseny 2019. évi dunaszerdahelyi járási fordulóját.
A Vidékfejlesztési Szakközépiskola és a  tizenkét esztendeje működő csallóközi sportgimnáziumban – újabb nevén Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola – minden tanév kezdetén éremleltárt tartanak.
A közös igazgatású dunaszerdahelyi intézményben összesen öt elsős osztály indult.
Hangulatos és minden bizonnyal felejthetetlen egy hetet töltöttek a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai és fotósunk, Örzsik Ödön Franciaországban. 
Bejárták Tolnát, Baranyát - ez a mondás valóban érvényes a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakon tanuló első és negyedéves diákjaira, hiszen sokfelé megfordultak kétnapos osztálykirándulásuk során.
Kedd délután a burgundiai Fontaines mezőgazdasági iskolájának diákjait fogadták a városi hivatal nagytermében.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakán tanuló végzős diákok ismét bravúros helytállással bizonyították színvonalas szakmai tudásukat. Szakoktatóiknak, tanáraiknak, valamint az igazgatóságnak és szüleiknek nem volt ez meglepetés, ugyanis évről évre nívósabbnál nívósabb évfolyammunkákkal zárták a tanévet.
Első alkalommal került megrendezésre a Kukkonia Junior Gastro Cup gasztronómiai verseny, amelyen a dél-szlovákiai vendéglátóipari-szakközépiskolák szakács- és pincérszakos tanulói mérték össze tudásukat.
A Kukkónia Polgári Társulás a Szakácsok és Cukrászok Junior Klubja közreműködésével első alkalommal rendezte meg a Kukkonia Gasztro Cup gasztronómiai versenyt. A MOL Aréna VIP Gold termének látványkonyhájában hat dél-szlovákiai szakközépiskola legjobb 10 szakács és 4 pincér tanulója mutatta be szakmai tudását.
Óriási sikert értek el a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakán tanuló diákjai az első ízben megrendezett Kukkonia Gastro Cup gasztronómiai versenyen. A három induló gasztronómiai szakemberjelölt közül kettő felállhatott a dobogóra a dél-szlovákiai régióból érkező szakács- és pincértanoncok megmérettetésén.
Dunaszerdahely – A városi sportcsarnokban rendezték meg a középiskolák járási futsaldöntőjét négy csapat részvételével.
Aki esetleg nem hallott volna Molnár Zsuzsannáról, /iskolánk diákjáról/ a jövőben még sokat fog. A fiatal nagymegyeri birkózó tavaly Szkopjéban aranyérmet nyert a kadét-Európa-bajnokságon. Egy újabb lépéssel közelebb jutott nagy álmához, az olimpiához. És az álom jövőre akár teljesülhet is.

Oldalak