Back to top

Sporteredmények

Régebbi erdemények
A Vidékfejlesztési Szakközépiskola sportnapot szervezett az iskola diákjai számára 2023. december 18-án. A rendezvény jó hangulatban zajlott. Küzdelmes, de sportszerű mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi. Az osztályok három sportágban képviselhették magukat: floorball, labdarúgás és kosárlabda. Eredmények: Floorball: 1. hely: III.A 2. hely: III.D/HA 3. hely: V.D Labdarúgás: 1. hely: I.B 2. hely: III.A 3. hely: II.A + Külön dícséretet érdelemnek a II.B-s lányok, akik egyedüli lányokként állták a sarat a fiúk ellen. Kosárlabda: 1. hely: III.A 2. hely: I.B 3. hely: II.B Gratulálunk minden résztvevőnek, mindegyik csapat nagyon ügyes volt!
2023. november 16-án Szencen került megrendezésre a a teqball országos döntője, ahová négy diákunk is bejutott- Mészáros Erik, Radoš Félix, Végh Máté, Kiss Dániel. A verseny négy csoportban zajlott, és a döntőbe csak a csoportgyőztesek jutottak be. Ez két diákunknak sikerült: Félixnek és Máténak. Nagyon szoros küzdelemben,  sajnos, alulmaradtak, így a 3.helyért egymás ellen kellett csatázniuk, amely szintén szoros küzdelmet hozott, végül a bronzérmet Radoš Félix szerzte meg. Mészáros Erik és  Kiss Dániel szintén nagyon szépen szerepeltek,  hiszen mindketten a torna  első és a második helyezettjétől szenvedtek vereséget. Eredményükhöz gratulálunk! 
2023.03.30-án  a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban került megrendezésre a középiskolák járási döntője, amelyen  8  iskola képviseltette magát. A küzdelmek két négyes csoportban zajlottak, két- két csapat jutott az elődöntőkbe, majd a két győztes játszott az első helyért, a vesztesek a harmadik helyért. Iskolánk csapata csoportgyőztesként jutott az elődöntőbe, ahol a magángimnázium csapatát verte 1:0 arányban. A döntőben csapatunk végig támadott, rengeteg szép helyzetet dolgozott ki, de sajnos az eredmény 0:0 maradt. Ezt követt  a büntetőpárharc, amelyben csapatunk alulmaradt, így a bajnok a Vámbéry Ármin Gimnázium lett. 
Nagyon sokan élnek abban a hitben, hogy egy mozgásformával fenntarthatják egészségüket.Ez azonban egy tévhit.Testünk számára az a legideálisabb, ha változatos gyakorlatokat, mozgásformákat végezhet. Ebben segít a fitneszteremben végzett edzés.Általa fejleszthetjük az erőt,állóképességet,erőállóképességet,robbanékonyságot,hajlékonyságot,gyorsaságot és egyensúlyérzékünket. Iskolánk gazdag sportélete mindezt biztosítja sportolni vágyó diákjai számára.A birkózók,boxolók,karatisták,kempósok,szpartanos,kosaras,kézilabdások,atléták,focisták,vízilabdázó, sportlövő veszik igénybe e edzési lehetőséget./hetente 3X2 tanítási órában/Félévente az öttusa során nyerhetnek bizonyosságot arról, hogy az edzés által mennyit fejlődtek. Diákjainknak további sérülésmentes sportolást, és hasznos munkát kívánunk!
2020.március 4- én a Nagyszombat megyei futsal döntőben a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola sporttagozatos osztálya minden mérkőzését megnyerve, kapott gól nélkül diadalmaskodott A küzdelmek két csoportban zajlottak. A döntőtt a két csoportgyőztes játszotta. Eredmények : Vidékfejlesztési Szakközépiskola - Skalica - 7 : 0, Vidékfejlesztési Szakközépiskola - Pieštany - 3 : 0 Döntő - Vidékfejlesztési Szakközépiskola - Senica - 2 : 0 A csapat tagjai : Bari Krisztián, Csomor Dávid, Kováč Gergely, Nagy László, Páhi Dominik, Pálmay László, Patasi Bence, Sármány Róbert, Tóth Attila, Vidovič Erik, Világi Máté. Gratulálunk ! Sok sikert az országos döntőben, amely március 24-25 -én lesz Pozsonyban
2020.február 23- tól 26-ig iskolánk labdarúgó csapata a Sportbarátság Határtalanul elnevezésű rendezvény keretein belül egy rangos, nemzetközi futsaltornán vett részt Veszprémben, ahol a 3.helyen végzett. A programban szerepelt még egy nagypályás labdarúgó mérkőzés a Noszlopy Gáspár Sportgimnázium csapata ellen, melyen diákjaink győzedelmeskedtek. A rendezvény részét képezték még a következő kulturális programok : a Parlament megtekintése, előadás Petőfi Sándor életéről, szinházi előadás, kézilabda mérkőzés a veszprémi arénában, kirándulás Balatonfűreden és a Tihanyi Apátság megtekintése. Iskolánk diákjai betekintést nyertek a Noszlopy Gáspár